Hypotheekadviseur Tilburg

Hypotheekadviseur in de omgeving van Tilburg

Tilburg, Goirle, Loon op zand, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot

De hypotheekadviseur Tilburg en omstreken

U heeft een leuke woning gezien. Of u wilt zelf een huis bouwen. Of wilt u een hypotheekadviseur Tilburg. Is dit financieel haalbaar? En hoe moet het met een eventueel lopende hypotheek? En de waarde opbouw van uw bezit? Hoort daar een overlijdensrisicoverzekering bij?

Blank Advies is al vele jaren met alle tevredenheid van onze klanten gevestigd in het Brabantse Tilburg. Vele van onze klanten komen hierdoor dan ook uit Tilburg en de omstreken zoals: Goirle, Loon op zand, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot

Er komen heel wat vragen op u af.

Blank Advies gaat samen met u kijken wat het vraagstuk is en hoe deze voor u zo goed mogelijk kan worden ingevuld.

hypotheekadviseur Tilburg

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact gegevens van Blank Advies

Wij willen u graag vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Vragen, schade melden of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers!

Hypotheekadviseur Tilburg

Verzekerings advies opmaat van uw vraag!

Een goed advies begint natuurlijk met de inventarisatie van uw wensen, plannen en mogelijkheden. Blank Advies inventariseert samen met u: Uw financiële situatie Uw kennis en ervaring met financiële producten Uw dromen en doelen Het financiële risico dat u wilt en kunt dragen

Blank Advies is verplicht om vanuit de zorgplicht inzicht te krijgen in uw financiële situatie, voor er een advies uitgebracht mag worden. Dat inzicht is nodig om een beeld te krijgen van uw doelstellingen, welke risico’s u kunt en wilt lopen en welke fiscale mogelijkheden er zijn.

Als leidraad voor uw persoonlijk advies maken we een klantprofiel op. Dit geeft beeld van uw huidige situatie, welke keuzes mogelijk zijn, en wat de kosten en risico’s zijn. Het klantprofiel is een middel om zo tot de beste keuze te komen. Na afloop van het adviesgesprek, vragen we u om het klantprofiel te ondertekenen.

Bent u niet tevreden met het advies? Blank Advies is aangesloten bij het KiFiD, het Financiële Klachteninstituut. Een onafhankelijke partij, die bemiddelt tussen u en ons bij een klacht of geschil. Zie ook www.kifid.nl

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we:

  • Hoe staat u er financieel voor?
  • Of en hoe u een (tweede) huis kunt kopen, bouwen of verbouwen ?
  • Welke hypotheekvorm geschikt is: de vormen, de risico’s en de voor- en nadelen.
  • Welk effect de hypotheek op uw maandlasten heeft.
  • Ondersteuning bij het opstellen van een financieel plan. Voor nu en voor later.

Wat houdt een oriënterend gesprek " Ik wil mijn eerste huis kopen" in? Huren of kopen? Die vraag stelt u zich vast. Wilt u kopen, laat u dan goed adviseren. Bijvoorbeeld over:

  • Welke woonwensen zijn er?
  • Hoeveel kunt u lenen?
  • Welke hypotheek past daarbij?
  • Hoe zit het bieden op een woning, met het taxeren en wat doet de notaris?
Ook na het sluiten van de hypotheek blijft Blank Advies aan uw zijde. De markt verandert voortdurend. Met een tijdig advies blijft u profiteren van wellicht voordeliger oplossingen.

Zo om de 2 á 3 jaar is het zinvol de lopende hypotheek onder de loep te nemen. Is alles nog naar wens? Zijn er veranderingen in uw financiële situatie, uw gezinssituatie of staan die op stapel? Ook in regelgeving en rentestanden kunnen wijzigingen zijn, die u wellicht meer voordeel en besparing kunnen bieden. Mis geen kansen en vraag Blank Advies voor een deskundige blik op uw financiële plaatje.

Wat houdt een oriënterend gesprek " Ik wil mijn hypotheek oversluiten" in? Die vraag stelt u zich vast. Wilt u uw hypotheek oversluiten, laat u dan goed adviseren. Door de lage hypotheekrente zijn veel mensen benieuwd hoe zij hiervan kunnen profiteren. Misschien door de hypotheek over te sluiten? De nieuwe maandlast met actuele tarieven is zo berekend. Maar hoe zit het met de oversluitkosten, boetes en notariskosten? Laat het ons voor u doorrekenen. Dan weet u waar u verstandig aan doet.

Groter, kleiner, anders. Ver weg of dichtbij. Wat de redenen ook zijn, u wilt graag weten hoe het met de hypotheek zit als u verhuist. Laat u informeren over onder andere: De nieuwe regelgeving rond hypotheekrenteaftrek De gevolgen voor de levensverzekering als die aan de hypotheek gekoppeld is Wat er gebeurt met de eventuele overwaarde van de woning

Verbouwen vraagt om een goede planning én het kost geld. Heb je niet voldoende eigen geld, dan zijn er financieringsmogelijkheden. Denk aan: Een tweede hypotheek Een schenking Kortlopende krediet Het krijgen van mogelijke subsidies. Maak een afspraak, dan bespreken we uw mogelijkheden.

Als belegging of als recreatiewoning is een tweede woning populair. Waar moet u rekening mee houden? Bij een hypotheek op de hoofdwoning, is de hypotheekrente van het tweede huis niet fiscaal aftrekbaar Huuropbrengsten zijn onbelast Vaak vragen banken en financiers om de inbreng van eigen geld Houd rekening met hogere hypotheekrente dan bij de financiering van een hoofdverblijf