Schadeverzekeringen particulier – Reis- en annuleringsverzekering

Schadeverzekeringen particulier

Welke dekking kies ik voor mijn woonhuis en inboedel? En heb ik rechtsbijstand nodig?

Reis- en annuleringsverzekering

Ons kantoor helpt jou de beste keuze voor jouw recreatieverzekeringen te maken. Al honderden klanten hebben hun verzekeringen bij ons kantoor ondergebracht. Ontdek zelf hoe makkelijk jij geld kunt besparen op de premie voor je recreatieverzekeringen.
Méér informatie? Klik op de buttons hieronder!

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/11/pexels-photo-297755.jpg

Reisverzekering

Wil je in een oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van deze verzekering zijn? Bekijk dan onderstaande Verzekeringskaart! Hierop kun je gemakkelijk zien wat wel en wat niet gedekt is op de polis. Deze Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent. De doorlopende reisverzekering is het hele jaar geldig.

Je kunt een reisverzekering afsluiten voor jezelf, je partner en/of kinderen. En voor reisgenoten. Zakenreizen/vrijwilligerswerk/stages zijn uitgezonderd.

Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd. In Nederland ben je alleen verzekerd bij een betaalde overnachting.

Schade door onder andere aardbeving, overstroming, constructiefouten, dieren, onvoldoende onderhoud en schade die geleidelijk is ontstaan is niet verzekerd. Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid of als in je huis criminele of strafbare activiteiten plaatsvinden is ook niet verzekerd.

Bij pech met eigen vervoer, zoals auto, camper of caravan, ben je verzekerd van hulp door de alarmcentrale.

Verzekerd voor een dagwaarde tot maximaal € 20.000. Er geldt een eigen risico van € 50 per gebeurtenis. Geld en bankpassen zijn verzekerd tot max € 500.

Medische kosten, aanvullend op je zorgverzekering.

Heb je bagage en medische kosten meeverzekerd? Dan is schade aan eigen of huurmateriaal verzekerd tot € 1.000. Bij een ongeluk zijn medische kosten verzekerd, aanvullend op je zorgverzekering.

Vervangend vervoer en vervoer van je eigen auto of camper naar huis. Schade aan je auto is niet verzekerd. Hetzelfde geldt voor diefstal van je auto (check je autoverzekering).

Bij fraude. Of als schade ontstaat tijdens zakenreizen of vrijwilligerswerk.

Ga zorgvuldig met je spullen om. Zo voorkom je schade.

De reis mag maximaal 60 dagen duren. Verlengen is mogelijk. Je kunt je reis verlengen. Je betaalt dan een extra premie.

€ 100 per gebeurtenis.

De verzekering begint op de ingangsdatum die op je polis staat. Je kunt je verzekering na een jaar op elk moment opzeggen. Je verzekering stopt dan een maand later. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan Blank Advies. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan Blank Advies. Stuur een e-mail naar info@blankadvies.nl. Of bel met 013 - 543 10 40!

Check nu je reisverzekering

Annuleringsverzekering

Wil je in een oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van deze verzekering zijn? Bekijk dan onderstaande Verzekeringskaart! Hierop kun je gemakkelijk zien wat wel en wat niet gedekt is op de polis. Deze Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Heb je een reis geboekt, maar kun je onverwachts niet gaan? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten. Ook als je een reis moet afbreken, krijg je een vergoeding. Hetzelfde geldt bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur.

Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd.

Wij keren uit bij overlijden, een ongeval, ernstige ziekte of onverwachte medische behandeling. Of als je door complicaties bij je zwangerschap (voor de 36e week) niet kunt reizen.

Familie

Wij keren uit als je de reis annuleert omdat je onverwacht een huurwoning toegewezen krijgt. Maar ook als je koophuis wordt opgeleverd. Of als je schade hebt aan je woning.

Bij overlijden of ziekte van vrienden of van familie in de 3e graad. Of als de reden van annulering op moment van aanvragen van de verzekering te voorzien was.

Annulering wegens een ramp in het buitenland is niet verzekerd. Het Calamiteitenfonds vergoedt soms (een deel van) de schade.

Moet je reisgenoot met een andere annuleringsverzekering de reis annuleren? En wil je daardoor zelf niet meer op reis? Dit is niet altijd gedekt. Vraag dit na bij ons kantoor: mail naar info@blankadvies.nl

De reis mag maximaal 60 dagen duren. Verlengen is mogelijk.

Maximaal € 5.000 per persoon en maximaal € 10.000 per reis.

€ 100 per gebeurtenis.

Sluit de annuleringsverzekering af binnen 14 dagen na het boeken van de reis. De verzekering begint op de datum op de polis. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan Blank Advies. Stuur een e-mail naar info@blankadvies.nl. Of bel met 013 - 543 10 40!

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact gegevens van Blank Advies

Wij willen u graag vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Vragen, schade melden of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers!