Schade App

SchadeApp


Vanaf nu is het mogelijk om de gebruiksvriendelijke en gratis SchadeApp in heel Europa te gebruiken.
De SchadeApp bevat de talen Nederlands, Engels, Duits, Turks en Pools. Voor de meeste Europese mensen is het daardoor mogelijk om gebruik te maken van de SchadeApp.
Autoschades in alle Europese landen zijn daardoor veel sneller en efficiënter door te geven dan met het ouderwetse papieren schadeformulier.

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/11/kop_staart_botsing.jpg

Voor alle schades in het verkeer

Voor alle schades in het verkeer kun je nu onze SchadeApp gebruiken. Of je nu als voetganger, fietser, motorrijder of automobilist betrokken bent bij een ongeval, met onze SchadeApp kun je snel en eenvoudig je schade met een smartphone melden!

Heb je dus schade in het verkeer? Gebruik dan onze  SchadeApp, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig. Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld een autoschade download je hierboven de SchadeApp.

Alles via één app, geen papierwerk meer

Het is vanaf nu niet meer nodig om een schadeformulier in je voertuig te bewaren. Met onze SchadeApp kun je eenvoudig een schademelding maken en versturen naar ons kantoor. Geen vervelend papierwerk meer maar eenvoudig met je SchadeApp een schade melden.

Geaccepteerd door alle verzekeraars

Schademeldingen vanuit onze SchadeApp wordt geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland en Europa. Je ontvangt na een melding een e-mail met daarin de schademelding als pdf-bestand die je kan doorsturen naar ons kantoor.

Hoe werkt de SchadeApp?

Je vult samen - op één toestel - met de tegenpartij alles in de SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens. De schademelding die jij en de tegenpartij samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je die zelf kunt downloaden en kunt versturen naar ons kantoor.

Digitale handtekening

De SchadeApp maakt gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet jij met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Speel de video af voor een uitgebreide uitleg!

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/11/schade_app-e1511878386543.jpg