Schadeverzekeringen zakelijk – Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

Goederen, inventaris en opstalverzekeringen dekken directe schade aan uw materiële zaken.
Maar hoe zit het met de continuïteit van het bedrijf bij schade?
Het productieproces, de voortgang van uw activiteiten? Met een bedrijfsschadeverzekering verzeker je de (indirecte) financiële schade die door bedrijfsstilstand ontstaat.

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/11/senior-couple-insurance-appication-form-PKU2BB2.jpg

Verzekerd is de financiële schade die door bedrijfsstilstand ontstaat, door het verminderen of wegvallen van de nettowinst. Het te verzekeren bedrag wordt gebaseerd op de brutowinst van uw onderneming. Ook extra kosten zijn meeverzekerd, zoals het tijdelijk huren van ruimte of apparatuur, communicatiekosten of extra personeelskosten.

Een specifieke verzekering die de schade dekt door het plotseling en onvoorzien uitvallen van cruciale machines.

Vaak valt milieuschade buiten de brand- en aansprakelijkheidspolissen. De milieuschadeverzekering dekt schade aan bodem en water als gevolg van bepaalde milieurisico’s. Een brede dekking, waar onder andere saneringskosten, kosten van opruimen en afvoer van asbest en herstelkosten onder vallen.

Een verzekering die tegenwoordig net zo gangbaar is als een brandverzekering. Ook cyberincidenten brengen de continuïteit van een bedrijf ernstig in gevaar. De verzekering dekt de gevolgen van bijvoorbeeld gestolen privacygevoelige gegevens, zoals claimschade en het onderzoek. Maar ook uw digitale aansprakelijkheid is verzekerd, evenals de schade veroorzaakt door hacking: reparatie van programma’s, gestolen software of data en forensisch onderzoek naar de oorzaak van de hacking.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact gegevens van Blank Advies

Wij willen u graag vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Vragen, schade melden of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers!