Schadeverzekeringen zakelijk – Transport goederen

Transport goederen

Wie betaalt voorgevallen schade als je het transport door een professionele vervoerder laat verzorgen? De vervoerder, de afnemer of de leverancier? Voor transport zijn diverse verzekeringen af te sluiten. De meest voorkomende verzekeringen:

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Maak hier een afspraak

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/11/trucks-and-trailers-on-parking-PU856J8.jpg

Een verzekering die bedoeld is voor iedereen die transport door derden laat uitvoeren. Er zijn allerlei dekkingsmogelijkheden. Van een allriskdekking tot een evenementendekking of een molestclausule. Laat u goed voorlichten door Blank Advies.

Bezorg je zelf producten naar klanten of andere filialen, en met eigen vervoersmiddelen? Dan is de eigen vervoersverzekering van toepassing. Bijvoorbeeld een bloemist die bloemen aflevert, een bakker die zijn eigen producten naar filialen brengt of een loodgieter die met eigen serviceauto’s, vol gereedschappen en materialen. Afhankelijk van de dekking verzekert u diefstal, een ongeval, vallen tijdens laden en lossen, et cetera.

Vervoert u onregelmatig goederen of heeft u eenmalig een specifiek transport, bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing? Dan is een losse postverzekering de oplossing. Vraag naar de exacte dekking en de mogelijkheden.

Daarnaast zijn er nog diverse transportpolissen. Zo zijn er afhankelijk van het type zendingen, de declaratievorm of de verzekerde periode Contractpolissen, Pauchalpolissen en Declaratiepolissen.
En heeft u met tentoonstellingen of demonstraties te maken, dan is er de Tentoonstellingsverzekering en de Monstercollectieverzekering.
Vraag om een goed advies bij Blank Advies. Voor elke situatie is er een passende Transportverzekering.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact gegevens van Blank Advies

Wij willen u graag vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Vragen, schade melden of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers!