Schadeverzekeringen zakelijk – Werknemers en employee benefits

Werknemers en Employee Benefits

U bent zuinig op uw arbeidsrelaties. U wilt dan ook de juiste voorzieningen treffen om hen financieel te beschermen. Van pensioen tot arbeidsongeschiktheid en verzuim en zorg. Maar ook voor zaken als kinderopvang en fysiotherapie.

Welke verzekeringen vallen hieronder?

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2018/01/office-worker-teamwork-employee-variation-concept-P97786S-1024x683-2.jpg

Een financieel vangnet om de financiële nasleep van een ongeval (deels) op te vangen. Met name geschikt voor bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen.

Uw werknemers hebben wellicht een relatie, wonen samen of zijn getrouwd. Overlijdt uw werknemer dan heeft de partner recht op een ANW-uitkering. Dit zorgt voor een stukje financiële zekerheid. U kunt dit collectief afsluiten.

Een collectief contract bij een zorgverzekeraar naar uw keuze biedt uw werknemers interessante premiekortingen. U bent dit natuurlijk niet verplicht, maar het getuigt van goed werkgeverschap en het is een eenvoudig in te zetten extra arbeidsvoorwaarde.

Als uw werknemer een beroep moet doen op de WGA Vervolguitkering, is de WGA Hiaatverzekering een aanvulling op deze uitkering. Vraag Blank Advies om een uitgebreid advies, omdat de WIA en ingewikkelde wet is en toelichting verdient.

Deze verzekering dekt schade als gevolg van ongevallen, die op een of andere manier werk gerelateerd zijn én verzekert situaties die niet onder de standaard Bedrijfsaansprakelijkheid gedekt zijn. Denk aan zakenreis of bedrijfsevenement

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact gegevens van Blank Advies

Wij willen u graag vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Vragen, schade melden of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers!