Verzekeringsadviseur – Blank Advies – Tilburg – Goirle – Berkel-Enschot

Verzekeringsadviseur

Tilburg, Goirle, Loon op zand, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot

Opzoek naar een verzekeringsadviseur in de omgeving van Tilburg, Goirle, Loon op zand, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot? Blank Advies adviseert met een team specialisten met jaren lange ervaring wat de juiste verzekeringen zijn en/of de verzekeringen wel of niet van toepassing zijn.

Heeft u een verzekeringsadvies nodig? Neem vrijblijvend contact op en plan een gesprek met een van onze adviseurs.

Mijn gegevens


ParticulierZakelijk

Risicoverzekering

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/09/risicoverz.jpg

Een overlijdensrisicoverzekering keert uit bij overlijden. Als verzekeringnemer kies je zelf aan welke nabestaande de verzekering uit moet keren. Je kunt ook kiezen voor twee verzekerden, bijvoorbeeld jezelf en je partner.

Hoort de verzekering bij uw hypotheek? Dan is het een verpande overlijdensrisicoverzekering. Bij overlijden betaalt de verzekering rechtstreeks het bedrag aan de hypotheekverstrekker. Met dat bedrag wordt een (deel) van de hypotheek afgelost.

Uitvaartverzekering

//blankadvies.nl/wp-content/uploads/2017/09/utvaartverz.jpg

Het is goed om nu al zaken voor later te regelen. Bijvoorbeeld met een uitvaartverzekering. Een uitvaart kost als snel € 8000, --. Het is een prettig idee als u weet dat uw nabestaanden niet met hoge kosten achterblijven. Er zijn verschillende manieren om uw uitvaart te verzekeren. Voor bijna alle uitvaartverzekeringen geldt:

  • Verzekeraars stellen vragen over je gezondheid. De gezondheidsverklaring die u afgeeft kan van invloed zijn op de premie. In sommige gevallen kunt u de verzekering niet afsluiten.
  • Indexering: vaak kunt u kiezen voor een automatische vijfjaarlijkse verhoging van 25% van het verzekerde bedrag, tot maximaal 15000 euro. Uw premie wordt dan aangepast naar het nieuwe verzekerde bedrag.
  • U kunt de verzekering tussentijds stoppen of wijzigen. De verzekering heeft dan een waarde. Neem contact op om deze voorwaarden te bespreken.